ERKEK ÇOCUK OLMASI İÇİN


Erkek çocuk olması için:
Duanın kabul olması hakkında yazıda bildirdiğimiz gibi düzgün itikada sahip olup, haramlardan kaçıp, dinimizin emrine uyanın ve şartlarına uygun dua edenin duası muhakkak kabul olur. Böyle salih bir kimse, yatağa girince, önce İhlas suresini okur. (Ya Rabbi, bana bir oğul ihsan edersen ismini Muhammed koyacağım) der. Böyle dua edenin, Allahü teâlânın izniyle erkek çocuğu olur. (Şir’a şerhi)

Yine aynı kitaptaki hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled. Ya Rabbi, bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselamın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.)

Yine aynı kitapta, (Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.


BU ZİKİR VE İBADETLERDE; SAMİMİYET BAŞTA GELİR, VE DUANIN BAŞINDA ORTASINDA SONUNDA MUHAKKAK SALAVAT-I ŞERİFE GETİRMEYİ İHMAL ETMETİN .. ZİRA BU DUANIZIN ÇABUL KABUL OLMASI İÇİN PEYGAMBERİMİZİN YARDIMINA İHTİYACIMIZ VARDIR ..VE HER NE SEBEPLE OKURSAK OKUYALIM.. MUTLAKA TEVBE İSTİGFAR GETİRMEYİ İHMAL ETMEYİN..

ALLAH CC CÜMLEMİZİN HAYRLI MURATLARINI, DUALARINI MAKBUL VE KABUL ETSİN..İNŞ. AMİN..

0 yorum:

Yorum Gönder


Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. DMCA.com Protection Status