SALAT-I MECULE (MADDİ MANEVİ YÜKSELMEK İÇİN OKUNACAK SIRLARLA DOLU BİR SALAVAT)

51 kere salat-ı mecule' tam bir mucize..
MADDİ VE MANEVİ OLARAK YÜKSELMEK İÇİN OKUNACAK SIRLARLA DOLU SALAVAT-I MECULE
dostlarından birisi diyor ki:
-Yüce ’ın bana sırrını bildirdiği salavatın adına “Salat-ı Mec’ule” denilir.Bu salavat her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur.
Bu salavatı okuyan kimseye cennette verilecek alanın binlerce köşesinden her bir köşesinde bin çadır, her çadırda bin tane hizmet eden huri gılman cennet ehline elbise taşımaktadırlar. Her çadırın çevresinde bin tane ağaç, her ağaç üzerinde bin tane dal, her dalda yüzbin çeşit renkte meyveler,istenen her şey dallardan insanın önüne gelmektedir. Her çadır içinde altından ve çeşitli mücevherattan bin sofra kurulmuş, her sofrada altından kap içerisinde bin çeşit yiyecek, hiçbirinin tadı ve rengi diğerine benzemeyen beşyüz bin çeşit yiyecek. Bütün bu ikramlar, anılan vakitlerde aşağıdaki salavatı (51) defa okuyacak kimse içindir. Salavat-ı şerife budur:
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim[/SIZE]

ARKADAŞLAR BU MÜBAREK SALAVATI UYUMADAN GECE YARISI YADA SABAH NAMAZINDAN HEMEN SONRA 51 KEZ OKUYORSUNUZ.VE DİLEĞİNİZİ SIKINTINIZI RABBİME ARZ EDİYORSUNUZ.ÇÖZÜLMEZ DÜĞÜMÜ ÇÖZEN SALAVAT DİYE GEÇİYOR.VE ÇOK MUCİZEVİ.. DİLEĞİNİZ GERÇEKLEŞENE KADAR OKUYABİLİRSİNİZ.ABDESTLİ OKURSANIZ DAHA TESİRLİ.ABDESTSİZDE OKUYABİLİRSİNİZ..
RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL İBADETLERİNİ MAKBUL EYLESİN..
BU KARDEŞİNİZİ de DUANIZDA UNUTMAYIN..


0 yorum:

Yorum Gönder


Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. DMCA.com Protection Status