RAHATSIZ EDEN İNSANDAN KURTULMA DUASI




Bu kişi şerli bir koşu , namusunuza , şerefinize göz dikmiş bir hayasız bir hayasız yada herhangi bir şekilde sizi hakikaten rahatsız eden kişiler için okunur . Ama bu kişinin kesinlikle sizi hak etmediğiniz halde rahatsız etmesi lazım . Yani ortada ciddi bir durum olmadan yada ilk önce kendisini güzellikle uyarmadan bu yollara başvurmamak gerekir .

1- Kim yatmadan önce kendisini rahatsız eden kişiyi niyetini olarak 1 Ayetel Kürsi okursa o kişinin şerrinden korunmuş olur . 

2- Sizi dedikoduları ile rahatsız eden kişilerin bir daha sizin hakkınızda konuşamamaları için bol bol Ya Kabidu ismi şerifi  okunmalıdır.

3- Kötü komşusundan veya  kötü yakınlarından şikayetlenen kişi onların ıslahı için Ya Aliyyü ismi şerifini okumaya devam ederse şerlerinden emin olur .

4- Ya Mücibü ismi şerifini çokça okuyanların kimse aleyhinde konuşamaz olur . 

5- İftiraya uğrayan kişi 846 defa Ya Muahhiru ismi şerifini okumaya devam ederse kısa zamanda bu iftiradan ve iftiracılardan kurtulur . 

6- Bir kişinin kötülük etmesinden korkan kişi 161 defa Ya Maniu ismi şerifini zikrederse Allah o kişiye onu unutturur, hiçbir şey yapmaz .

0 yorum:

Yorum Gönder


Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. DMCA.com Protection Status