EVDEN KAÇANLARIN GERİ DÖNMESİ İÇİN OKUNACAK DUA


Bu zamanda kimseyi bir yere kilitleyemeyiz. Eğer kaçmayı kafasına koymuşsa bir yolunu mutlaka bulur . Ve insan özellikle anne ve baba kaçmayı kafasına koymuş çocuğunu hemen anlar . Bunun çözümü yasak koymak değil iyilikle durumu düzeltmeye çalışmak ve bunun yanı sıra Allah'tan yardım istemektir. Bu duaları inanarak ve endişelendiğiniz kişiye sezdirmeden yapmanız gerekir. Eğer haberi olursa kötü sonuçlar doğurabilir.

Ayrıca evden kaçan ve geri dönmesini istediğiniz eşiniz , çocuğunuz ve yahutta herhangi bir yakınınız için de tecrübe edilmiş dualar yazıyoruz. 

1- Ya Muhyi ismi şerifi birkaç lokma emek üzerine yazılıp kaçmasından korkulan kişiye yedirilirse bir yere gidemez.

2- Ya Müıd ismi şerifi iyi bir saatte bir kağıda yazılır ve rüzgar alan bir yere asıldıktan sonra 124 defa bu ismi şerif kaçan kişi düşünülerek zikredilirse kısa zamanda döner .

3- Gelmesini istediğiniz kişiyi düşünerek birkaç gün ardarda 184 defa Ya Mukaddim ismi şerifi zikredilirse düşünülen kişi kısa zamanda döner

4- Kaçan bir kişinin geri dönmesi için tam bir ihlas ile 114 defa Ya Camiu ismi şerifini okursa Allah'ın izni ile giden kişi pişman olarak evine geri döner. 

5- Bu ayeti her gün kaçmasından endişe ettiğiniz kişinin niyeti ile okursanız yanınızdan hiçbir yere Allah'ın izni ile gidemez . Sizin olmadığınız yerde huzur bulamayıp size geri döner . Her gün 17 kere okunması gerekir.

 '' Ve meselü kelimetin habisetin ke şecaratin habisetinictüsset min fevkıl arzı ma leha min karar ''

0 yorum:

Yorum Gönder


Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. DMCA.com Protection Status